Research werk mbt emigratie


Voor mijn eerste opdrachtgever ben ik bezig geweest uit te zoeken wat je moet weten om een Sponsorship voor Australië aan te vragen (research werk).
Deze mensen zijn er al eerder geweest en kregen het aanbod om terug te komen en weer te mogen komen werken bij hetzelfde bedrijf. Een gedeelte wordt door het bedrijf aangevraagd en geregeld en een gedeelte moeten ze zelf doen. Daarnaast willen ze graag hun hond meenemen. Ook daarvoor ben ik opzoek gegaan naar informatie, zodat de hond op tijd zijn inentingen e.d krijgt.
Een tijdrovende klus, maar één ding vergeten of verkeerd doen, is weer helemaal overnieuw moeten beginnen.


Helpen met de website


Ik  mocht voor Natalie Heemskerk ook research werk verrichten om haar website te optimaliseren.

 

Klik op de foto om een kijkje te nemen op haar site.


Marktonderzoek


Na  overleg met Roy Stammers van Starckeroode Koffie en Service, inlezen en vervolgens koude acquisitie plegen om zijn bedrijf te helpen groeien.

 

 

Klik op de banner om op de bijbehorende Facebook pagina te komen.


Hulp bij het starten van een eigen bedrijf


Wil je voor jezelf beginnen?

Wat kom je dan tegen?

 

Ook Franka had hiermee te maken. Zij besloot om van het werken in de winkel, over te stappen naar Freelance Gastouder.

Waar moet je dan toch overal rekening mee houden?

Met deze vragen kwam ze bij mij en door research werk te verrichten en natuurlijk enige eigen ervaring heb ik haar geholpen. Ook nu zijn er soms vragen of lastige dingen en klopt ze bij mij aan.

Het is niet alleen de opdracht, maar ook de nazorg die ik lever.

Zo help ik haar nu nog steeds met bv. de omzetbelastingen.

 


Planning en facturatie


Via de businessclub kwam ik in contact met Tibo van Hout, hij is al 13 jaar de trotse eigenaar van zijn eigen glazenwassers bedrijf.

Hij heeft mij gevraagd om de taak van de planning op mij te nemen en sinds april dit jaar is hij een van mijn vaste klanten. De mannen worden steeds drukker, dus sinds korte tijd verzorg ik ook de facturatie.

 

Bent u opzoek naar een bedrijf dat zorgt voor: schone ramen, gevelreiniging, dakgootreiniging en/of zonnepaneelreiniging? Bel voor een gratis offerte het onderstaande nummer of klik op de banner zodat u op de website van Glazenwasserix komt.


Commerciël medewerker


  

 

Van augustus t/m december 2017 was Enning Makelaars ook een opdrachtgever van mij. 

Marijke, een van de eigenaren en tevens makelaar heeft mij gevraagd of ik hen wilde ondersteunen met de commerciële werkzaamheden binnen hun

team. Een aantal dagen per week zat ik daar met veel plezier op kantoor.


Secretaris


 

Sinds 1 januari 2018 ben ik Secretaris van de Winterswijkse Uitdaging (WUh) geworden.

De Winterswijkse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat bedrijven uitdaagt om maatschappelijk betrokken te ondernemen door stichtingen en verenigingen te ondersteunen.

Naast het actief bemiddelen tussen maatschappelijke organisaties en het lokale bedrijfsleven via de Matchgroep, levert de WUh ook andere diensten. Zo onderhouden wij ook een spullenbank en een cadeautjes bank.

Met het realiseren van matches slaat de WUh bruggen tussen het maatschappelijk veld en het bedrijfsleven.

 

 

Neem gerust een kijkje op www.winterswijkseuitdaging.nl en wie weet kunnen we wat voor u betekenen.


Boekhouding


Sinds september 2017 verzorg ik de boekhouding voor Willeke Kremer, zij is Personal Trainer van haar eigen bedrijf WillsKracht. 

Willeke geeft naast de volledig gepersonaliseerde begeleiding op het gebied van voeding en beweging ook groepslessen als Yin Yoga en Core Stability trainingen.

 

Zij heeft daar tijd voor en verstand van en vroeg mij of ik haar boekhouding wilde gaan verzorgen; ieder z'n ding!

Naast het bijhouden van de inkomsten en uitgaven verzorg ik ook de omzetbelastingen en de inkomstenbelastingen. Verder sparren we uiteraard over wat er speelt op financieel gebied, denk aan wat kan er misschien beter, duurzamer of qua investeringen. Maar ook over haar werk natuurlijk. Aangezien mijn interesses stiekem ook bij sport & voeding ligt. Een mooiere aanvulling kan ik mij niet bedenken!